Occasions

Bij Autoservice Thai Vissers koopt u een kwaliteitsoccasion. Door onze jarenlange ervaring en door goed naar onze klanten te luisteren weten wij als geen ander wat u verwacht van een occasion. Onze auto’s worden daarom zorgvuldig ingekocht bij merkdealers en maatschappijen.

Elke auto wordt door ons uitgebreid gecontroleerd en met een nieuwe APK geleverd.

Wij zijn aangesloten bij het Occasion Garant Plan en de Nationale Autopas. Hiermee bieden wij u zekerheid op kilometerstanden en uitgebreide garantiemogelijkheden. Kijkt u ook eens in ons gastenboek, dit zijn ervaringen van klanten die u voor gegaan zijn.

Vanuit het RDW hebben wij de erkenning om voertuigen op naam te zetten en vrijwaren. U kunt uw nieuwe auto dus direct meenemen. Dat scheelt weer tijd en administratieve rompslomp.

Voor een kop koffie en een proefrit bent u van harte welkom!

Neemt u vooraf wel even contact met ons op om er zeker van te zijn of de auto nog beschikbaar is voor u.

Werkplaats (Service;reparatie en onderhoud)

Bij Autoservice Thai Vissers zijn tevreden klanten ons doel. Goed onderhoud of het verhelpen van storingen of kwaaltjes horen hierbij. Onze werkplaats is zo uitgerust dat wij elke auto zo goed mogelijk kunnen onderhouden.

U mag dan ook een eerlijk en oprecht advies verwachten alvorens wij na overleg met u tot actie over gaan. Wij zien u namelijk graag terug bij ons!

Met onze geavanceerde uitleesapparatuur kunnen wij ook de nieuwste modellen uitlezen. Daarnaast investeren wij op regelmatige basis in onze eigen kennis zodat vrijwel ieder probleem opgespoord en verholpen kan worden.

Ons dienstenpallet bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Onderhoud en reparatie
  • Kleine of grote beurt conform de fabriekseisen
  • APK
  • Montage van banden en het balanceren hierbij
  • Probleemdiagnose middels uitlezen van de boordcomputer
  • Airco service, reiniging en/of afvullen
  • Ruitschade verhelpen
  • Schade taxatie

Wij werken open transparant en nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze werkplaats.